referenties

“Als drukwerkadviseur kom ik bij u op kantoor. Dat bespaart u tijd en kosten. Ik ben een grafisch specialist. U krijgt van mij een advies op maat en ik regel uw drukwerk van A tot Z. Ik neem u de gehele drukwerkorganisatie uit handen en garandeer u kwaliteit. Graag stel ik u voor aan drie relaties. Ik ben er trots op dat zij op mijn site willen staan.”

Bart Welling directeur Welling Bouw | Onderhoud BV Wijchen:

“20 jaar geleden heb ik Nico leren kennen. Ik vond zijn adviezen goed. Hij snapte precies wat wij nodig hadden, daarbij klopte de prijs en het product. We kregen schitterend drukwerk voor een goede prijs. Daarbij is Nico een aardige vent en je kunt van hem op aan. In die afgelopen 20 jaar heeft hij voor verschillende drukkerijen gewerkt. Ik ging steeds met hem mee. En nu hij als zelfstandig drukwerkondernemer is gestart, natuurlijk ook! Ik wens hem veel succes en kan zijn bedrijf van harte bij u aanbevelen.”

Pim de Vries, director marketing en Sales, Scandic Hotel, Sanadome Nijmegen:

“Al bijna 13 jaar verzorgt Nico drukwerk voor Sanadome Nijmegen. Prima vent. Betrouwbaar en flexibel. Hij komt zijn afspraken na, dat vind ik belangrijk en hij luistert goed naar mijn wensen en denkt breed met me mee. Wij feliciteren hem met deze nieuwe uitdaging en zullen hem zeker kansen bieden.”

Jozèf Rutten, directeur Rutten Elektro BV en Elektroshop Cuijk:

“Nico is mijn zwager. Vanaf het eerste moment dat hij in de grafische Industrie ging werken heeft hij mij geadviseerd en heb ik zijn adviezen ter harte genomen. Ondertussen betrek ik meer dan 20 jaar mijn drukwerk via hem. Nico weet waar hij het over heeft en legt goed de kwaliteit- en prijsverschillen uit. Ik weet vooraf waar ik aan toe ben. Misschien denkt u als lezer: ‘ja ja, een referentie van een zwager…’ Ik ben één van zijn meest kritische klanten. Nico regelt het hele drukwerktraject en staat borg voor een goed eindproduct. Dat is prettig. Dat hij nu voor zichzelf is begonnen is een logische stap in zijn carrière. Mijn vrouw en ik gunnen hem veel succes.“

© Vast Grafisch | webdesign: beeldstorm.nl
x