Een specialist met kennis van zaken

Vraag een willekeurige drukker of hij boeken kan drukken en hij zegt: ‘Maar natuurlijk! Voor welk drukwerk dan ook ben je bij mij aan het juiste adres.’ Persoonlijke ervaringen én gesprekken met Nico hebben me wijzer gemaakt. Daar komt bij dat mijn voorkeur uitgaat naar productie in Nederland bij bedrijven die werken conform hoge duurzaamheidsstandaarden. Dan is het handig dat een specialist met kennis van zaken en de juiste connecties een goede deal voor me kan regelen. En voor mij is Nico die specialist. Dat hij z’n oog ook nog even over het eindproduct laat gaan en me attendeert op een laatste foutje, is een extra pluspunt!

Gerda Geven – Uitgeverij de Streekroman

Als beste uit de test in aanbestedingstraject

“Nico is geselecteerd als onze drukwerkspecialist aan de hand van een aanbestedingstraject. Op de aspecten prijs, kwaliteit en flexibiliteit komt hij als beste uit de bus. Van onze samenwerking – die inmiddels al langer dan vijf jaar duurt – hebben we nog geen moment spijt gehad! Aangezien hij een lokale ondernemer is zijn de lijntjes kort. Als persoon is hij enorm toegankelijk en een échte vakidioot. Ik heb het nog nooit getest, maar de kans is groot dat hij ’s nachts zijn bed uitkomt voor een spoedklusje ;)”

Tiny Graat – Berry Global

Scherp oog voor detail bij complex drukwerk

“Als communicatiebureau weten we zelf al een hele hoop over drukwerk. Maar – op z’n tijd – hebben we van die projecten die net wat extra expertise vragen. Hier komt Nico om de hoek kijken. Hij geeft ons advies over kleurstellingen, materialen en controleert bovendien alles zelf! Heel prettig wanneer we bijvoorbeeld een compleet boekwerk voor een klant opleveren. Wanneer we met Nico werken weten we zeker dat we ons geen zorgen hoeven te maken over de kwaliteit van het drukwerk en de levertijd. Zijn scherpe oog voor detail geeft ons de zekerheid dat het goed komt. Een erg waardevolle eigenschap als je het mij vraagt!” 

Inge van Dreumel – CommunicatieKrachten

 

Geen ja en amen, maar tips en advies

“Het klinkt misschien cliché, maar wat ik zo fijn vind aan werken met Nico is dat hij echt met je meedenkt. Neem bijvoorbeeld de blauwe kleur in het logo van Infrascoop. Als je niet oppast geeft de kleur af of slaat het zelfs groen uit! Nico helpt ons hierbij. Niet alleen met uitstekende kwaliteit drukwerk, maar juist ook met tips en alternatieven. Hij zet je aan het denken over de mogelijkheden, weegt voor- en nadelen af en bereid je voor op mogelijke kosten. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan! Erg fijn om met een betrouwbare drukwerkspecialist als Nico samen te werken.”

Evelien Cloostermans – Infrascoop

Snel, flexibel en zelfstandig: in-house fotograaf Nico

“Met zijn knieën tot diep in de modder gezakt voor het perfécte plaatje: dat is Nico ten voeten uit. Als huisfotograaf van Infrascoop weet hij als geen ander waar hij op moet letten wanneer hij onze projecten fotografeert. Ook zorgt hij ervoor dat iedereen er netjes op staat en is hij buitengewoon flexibel. Een keertje in de avond of op zaterdag fotograferen? Dat is voor hem geen enkel probleem. En het bewerken en versturen van de foto’s gebeurt meestal nog op dezelfde dag! In de vijf jaar dat Nico voor ons werkt, zijn we erg goed op elkaar ingespeeld. Hij heeft aan een half woord genoeg om mijn wensen om te zetten naar steengoed beeldmateriaal.”

Ton Derks – Infrascoop

Het complete proces: van inkoop tot verspreiding

“Bij Companen voeren we onderzoeken voor gemeentes en woningcorporaties uit. Het afnemen van schriftelijke vragenlijsten vraagt om meer dan alleen drukwerk. Zoals waar kunnen we het beste inkopen? En hoe richten we de verspreiding efficiënt in? Nico snapt precies hoe dit proces in elkaar zit en neemt dit volledig voor ons uit handen. Hij denkt creatief mee op het moment dat het net even anders moet en is 100% betrouwbaar. Maar ook net dat stapje extra zetten, is wat ons zo enthousiast maakt over de samenwerking. Zo heeft hij laatst een hele middag onze secretaresse uitleg gegeven over verschillende soorten drukwerk. Geweldig, toch?”

Wynand – Companen

Geen nummertje, maar persoonlijk en snel!

De opdrachten die we vanuit Berry Global aan Nico sturen hebben vaak haast. Dan werkt het heel prettig wanneer je een professionele drukwerkspecialist als Nico letterlijk om de hoek hebt zitten. Even langskomen om wat voorbeelden te laten zien is voor hem eerder regel dan uitzondering. Net zoals alternatieven zoeken en te hulp schieten wanneer dit nodig is. Zo wilde we onlangs een nieuwe – vrije dure – sample map ontwikkelen. Het viel Nico direct op dat het reclamebureau uit Engeland een verkeerde drukproef aangeleverd had. En wat denk je? Hij heeft rechtstreeks met hen geschakeld en gezorgd voor een prachtig eindresultaat. Wij zijn super tevreden over de samenwerking met Nico! 

Nancy Rossen – Berry Global

Totale ontzorging met een glimlach

We werken al zo’n 20 jaar met Nico samen. Toen we voor Pluryn de boekenreeks ‘Power to the people’ mochten realiseren van concept tot het uitgeven van het boek, was het voor ons vanzelfsprekend om Nico te vragen voor de drukwerkbegeleiding van de 3 boeken.

Werken met Nico betekent kwaliteit. Zijn kennis en flexibiliteit zijn hoog. Nico denkt graag mee en geeft (on)gevraagd advies. Kortom, hij ontzorgt je op het gebied van drukwerk. En dat is in onze hectische branche erg prettig. Als je je drukwerk bij Nico neerlegt, dan weet je dat het goed komt. En altijd met een glimlach.

Dunja Schmoll – Coolbrand

De juiste weg vinden in drukkersland

Zelf boeken uitgeven, daar zag ik niet tegenop. Maar de weg vinden in drukkersland, dat zag ik als een pittige opgave. Alleen oog hebben voor het eindbedrag in de offerte is verleidelijk. Maar ik wil bij elk boekenproject de voor dát project meest geschikte drukker. De keuze van papier voor het binnenwerk en omslag, de wijze van afwerken, de kleine lettertjes, de gewenste flexibiliteit tijdens het proces.. allemaal zaken waar ik van wakker lag. Totdat ik Nico van Vast Grafisch tegen het lijf liep. Hij weet altijd de beste drukker te vinden, kent het proces van idee tot gedrukt boek, geeft gevraagd en ongevraagd de beste adviezen en behoedt me ook nog eens voor missers. Kortom: Nico ontzorgt. Dat ie ook nog eens buitengewoon prettig in de omgang is, ach, dat is mooi meegenomen.’

Geurt Franzen – Uitgeverij Reinaert Boxmeer

 

Hij snapte precies wat wij nodig hadden

“25 jaar geleden heb ik Nico leren kennen. Ik vond zijn adviezen goed. Hij snapte precies wat wij nodig hadden, daarbij klopte de prijs en het product. We kregen schitterend drukwerk voor een goede prijs. Daarbij is Nico een aardige vent en je kunt van hem op aan. In die afgelopen 25 jaar heeft hij voor verschillende drukkerijen gewerkt. Ik ging steeds met hem mee. En nu hij als zelfstandig drukwerkondernemer werkt, natuurlijk ook! Ik kan zijn bedrijf van harte bij u aanbevelen.”

Bart Welling – Welling Bouw I Onderhoud BV Wijchen

Prima vent. Betrouwbaar en flexibel

“Al bijna 20 jaar verzorgt Nico drukwerk voor Sanadome Nijmegen. Prima vent. Betrouwbaar en flexibel. Hij komt zijn afspraken na, dat vind ik belangrijk en hij luistert goed naar mijn wensen en denkt breed met me mee.

Pim de Vries, Sanadome Nijmegen

error: Alert: Content is protected !!